Passikuvat Turussa ilman ajanvarausta

Passikuvaus 10,00€ (sähköinen tai printattu)

Ei tarvitse varata aikaa. Käy myös useimpiin viisumeihin, esim. Venäjän viisumiin. Sisältää 4 kpl kuvia. Passikuvat saa printattuna, tai lähetämme kuvat sähköisesti poliisille. Jos haluat sekä paperisen että sähköisen kuvan, hinta on 15€. Halutessasi saat kuvan veloituksetta myös sähköpostiin. Paperisia passikuvia tarvitaan vielä esimerkiksi ajokorttiin ja viisumeihin. Sähköinen passikuva kelpaa seuraaviin hakemuksiin: passi, henkilökortti (pois lukien väliaikainen henkilökortti), järjestyksenvalvojakortti, vartijakortti, väliaikainen vartijakortti, turvasuojaajakortti, aseenkäsittelylupa.
Video sähköisen passikuvan työnkulusta tästä

Erikoispassikuvat, viisumikuvat 10,00€

Ei tarvitse varata aikaa. 5x5 cm esim. USA:n ja Intian -viisumit, ja sitä suuremmat passikuvat. Halutessasi saat kuvan veloituksetta myös sähköpostiin.

Vauvapassikuvat alle 3kk. 15,00€

Alle 3 kuukautiselle lapselle suosittelemme ajanvarausta, jolloin voimme tarpeen vaatiessa ottaa kuvat studiossa

Pienimuotoiset CV ja vastaavat kuvaukset sähköisessä muodossa 30,00€

Voimme myös ottaa laajemman CV-kuvauksen studiossa. CV-kuvaus studiossa on 60€. CV-kuvauksiin pitää varata aika.


Passikuvat voi myös ottaa aukioloajan ulkopuolella, mutta siinä tapauksessa kannattaa soittaa tai lähettää sähköpostia ja varmistaa passikuvausaika

Passikuvissa on nykyisin tiukat viranomaismääräykset, jotka johtuvat koneellisesta tunnistuksesta. Olemme hyvin tietoisia näistä määrityksistä, ja kerromme ne asiakkaille, myös silmälasien käytöstä passikuvissa. Otamme useita kuvia, ja asiakas saa halutessaan valita parhaan.

Passikuvaukseen kuluu aikaa n. 10 min. Puolet ajasta kuvaustilanteeseen ja toinen puoli passikuvan tekemiseen photoshopissa ja tulostukseen. Jos lähetämme passikuvat suoraan poliisille aikaa kuluu n. 5min. Lasten ja vauvojen passikuvaukseen on syytä varata enemmän aikaa.

Suomen passikuva kelpaa Venäjän viisumikuviin, mutta teemme myös passikuvat Venäjän ja Viron passiin ja meillä on myös mahdollisuus tehdä passikuvat mihin kokoluokaan ja mittoihin tahansa.

Aninkaistenkatu 1, Turku. Tervetuloa!

Passikuvat Turku
Normaali passikuva
Viisumikuvat Turku
Vapaamuotoinen passikuva / CV-kuva